Kupolform
Isolerplast i Polykarbonat
Termisk värmetank
Automatisk ventilation
Den vackra och funktionella geodesiska strukturen håller för starka vindar och snömassor utan problem. Kupolväxthusen är de starkaste och mest energisnåla växthusen på marknaden idag.
Den superstarka Isolerplasten står emot UV-strålar och klarar en hagelstorm utan skador. Till växthusen använder vi den bästa isolerplast som finns på marknaden. Både du och dina växter kommer att älska det mjuka och diffusa ljuset som uppstår i växthuset.
En unik klimatanläggning i form av en stor vattentank reglerar extrema temperatur-skillnader och ger en stabil och behaglig miljö oavsett årstid. Detta praktiska och innovativa system gör även fiskuppfödning eller odling av vattenväxter möjligt.
Den soldrivna automatiska mekaniken i fönstren reagerar på temperaturförändringar och justerar automatiskt luftintag efter behov.
Isolering mot norr
Jordbäddsvärmare:
Isolering i vägg och grund
Det speciella isoleringsmaterialet avvisar värme på sommaren och fungerar som ett värmetäcke under vintern för att håla kylan ute. Det fungerar även som en reflektor för att ge optimalt ljus till dina plantor.
En soldriven fläkt leder varm luft från växthuset genom rör som går under jordbäddarna. Detta gör att jorden värms upp underifrån och att kylan aldrig når rötterna, resultatet blir välmående plantor som förser dig med färska grönsaker året om.
Den extra isoleringen i väggar och på marken kring växthuset skyddar mot frost och tjäle. Isoleringen hindrar även värme från att smita ut i väggarna från jordbädden. Detta gör det möjligt att använda växthuset även under vintermånaderna även då temperaturen kryper ner mot noll.
Sju Unika Funktioner

En unik kombination av sju funktioner gör växthusen från growing Spaces till de mest energibesparande och miljövänliga växthusen på marknaden.