Gud skapade världen...
och människan skapade
Growing Spaces

Tänk dig att under allra kallaste Januari pulsa ut i snön, slå upp dörren till ditt varma syrerika växthus och att sedan kunna plocka dina egenodlade grönsaker frukt och kryddor, färska och mogna. trots att det är djupaste vinter utanför. Det låter som en utopi, men sanningen är den att det bara är du som sätter begränsningarna för ditt odlande, och med ett växthus från Growing Spaces har du nu kommit ett steg närmare möjligheten att kunna odla året runt.

Mer än marknadens energisnålaste växthus
En Growing Dome tillhandahåller ett optimalt ekosystem inomhus, helt utan eller med minimal tillförsel av fossila bränslen och/eller elektricitet för uppvärmning av växthuset -året runt. Växthuset kan även användas till andra ändamål än odling! Varför inte använda din Growing Dome som ditt eget spa, ställ in en bubbelpool, ditt vedeldade badkar eller en bekväm stol och njut av den rogivande atmosfären.

Som hundratals kunder jorden över redan har upptäckt är en Growing Dome mycket mer än bara ett växthus, det är ett sätt att leva och ett sätt att ta vara på naturens tillgångar. Nätverket av nöjda kunder, världen över, som delar med sig av sina erfarenheter gör detta växthus till ett utbildningsverktyg som kommer att fortsätta att ge utdelning långt efter inköpet.

Något som är säkert är att en Growing Dome är svaret på problemet med kort odlingssäsong, stark sol, hårda vindar, torr luft, knapp vattentillgång eller hungriga vilddjur.

Vad gör Growing Dome till marknadens bästa växthus?
Först och främst så är det den speciella så kallade geodesiska formen som förutom att vara vacker att beskåda, även är naturens starkaste struktur.

För det andra så är det de innovativa och alternativa uppvärmningsteknikerna som skiljer sig mot andra växthus. Med hjälp av solenergi och termisk massa så regleras temperaturen i växthuset så att odling året om är möjligt med ingen eller minimal tillförsel av externa värmekällor. Det räcker med så lite som fem timmars solljus per dygn för att det ska vara möjligt att odla året om.

Den tredje, och kanske främsta orsaken är att Growing Dome är en riktig inomhusträdgård och så mycket mer än bara ett ställe att förvara sina krukor med växter. Nu kan du också ha din egen privata botaniska trädgård i en avspänd och rogivande miljö.

växthusen | Modeller | Storlekar | Priser | Sju funktioner | Underhåll & skötsel